städ dag

i dag vaknade jag av att man har smärtor men det får man leva med just nu :/ sen blev det en sväng till stan in på systemet och handla för morgondagen :) får ju ha lite gott på¨nyår även om man jobbar dagen efter. och sen in på willys och handla lite olika frukter som var billigt som vi skall ha i morgon och några mer dagar. vi skall äta kräftor och räkor i morgon skall bli gott och till efterrätt blir det exotisk fruktsallad skall bli mumma.

i dag började morden i midsommer igen :) men bara tre avsnitt.

har vart duktig och städat i dag så skönt när man kan byta sängkläder till nya varma eftersom mamma tvättat i dag :)

underbara Heidi kom ut i dag så jag får prata lite med henne skall åka helgen vecka två till henne och ha en heldag saknar henne även om hon är i gbg nu och inte Norge :P herregud när vi umgås så kan vi knappt sluta skratta så roligt har vi haha.

försöker sälja min dator inte så jätte lätt vill ha tre tusen men men hoppas någon nappar en skall komma och titta på den får se om han tar den :)

godnatt


hej

välkommen till min blogg

startade denna blogg så man kan få skriva av sig vad man tänker och känner.

är en tjej på 21 år snart 22. har två katter och två marsvin har växt upp med hästar fick min första när jag var ca 1,5 år gammal som jag hade till i år han blev 22 år innan vi fick ta bort honom pga fång. en ledsam dag som jag alltid kommer att komma ihåg. skaffade i år min första tatuering det är hans namn och året han föddes och året han dog tog en timme att göra och gjorde jätte ont men den var värd det 

kommer alltid att kunna titta på min axel och se hans namn och det värmer hjärtat oerhört. nästa tatuering kommer nästa år samma datum ungefär skall sitta någonstans på mitt vänstra ben :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0