bak

ja i dag har man bakat igen så kul denna gång blev det så lyckat haha. ja i morgon är mitt första besök hos kuratorn sedan jag opererade mig känns att det verkligen behövs att prata av mig med någon som inte känner mig på det sätter och sen blir det skola har föreläsning skall bli intressant detta och sen på kvällen ska jag klippa mig skulle träffa kristian men så hade hon tid för mig att klippa mig i morgon och det behöver jag verkligen usch känner mig taskig men får ses nästa veck i stället. maten går så bra nu har inga som helst problem. i dag har jag vart och fått träffa lilla Kalle mammas kompis son som är 3 månader jag var bara tvungen att köpa något sött till honom innan jag åkte dit med mamma. ochdet blev en liten fräck shorta med tröjärmar och ett par söta byxor som hörde till och så två par matchande sockar blev det med fick veta sen att han behövde strumpor haha så lyckat och Ulle blev så glad för kläderna :D nej nu skall jag ta det lugnt hihi

landet

ja då sitter man på landet. skall snart ta och gå ner och röja i mina lådor. pappa kom hit i dag och det är bara en massa gnäll får du verkligen ätat det sköter du dej inte så kan det hända dej saker. och jag talar om att jag äter det jag skall och att jag följer läkarens råd och jag har några jag känner som gjort denna. innan operationen var han inte ett dugg intresserad av min nya livsstil men nu har han bestämt sig för att trycka ner på allt man blir bara så arg att han inte tror jag gör som jag skall. jag är jävligt noga med vad jag äter och vad jag får äta och inte äta. så gott att man kan äta mer och mer så maten inte blir så enformig det blir så tråkigt och man får ingen lust att äta mat. måste får ut mina frustreringar på onsdag skall jag till kuratorn så det skall bli skönt. ha någon att prata ut med.

13 kilo

ja man har gått ner hela 13 kilo och förlorat 7 cm runt magen och allt har krympt fick ta in en av mina klockor för den var alldeles för stor haha så jävla gött. äter nu pureer och mjuktuggad mat går så bra men att man skall äta så ofta 6 ggr per dag man hinner ju inte känns det som. skall följa med eva till doktorn i dag om en ca tre kvart så hon har någon med sig.

känns som man blir piggare och piggare är skönt. man börjar få lite slapp hud önskar man kunde börja träna nu hade vart skönt i eftermiddag är det städning som gäller vi har börjat röja i alla garderober så man kan slänga en hel del saker


lördag

ja man mår nästan lika dant som i går. känner att jag måste härifrån. känner mig febrig och kallsvettig. man har ingen ork och vissa delar av hjärnan gillar inte operationen men man får  se framåt försöka så gott man kan

fyra dagar sedan

ja för ca 4 dagar sedan operades man. och nu i dag hamnade jag i en svaka känns inte som man får mat i sig och är trött och illamående, satt och grät förut varför måste man känna såhär en nackdel i början av denna period. hände samma hos en jag känner som gjorde denna operation i början av feb. inget man gör ser de minsta aptitligt ut och jag orkar knappt göra något. skall bli så skönt när man börjar med purer då är det riktig mat man får i sig och inte flytande vätska. på måndag skall jag ringa kuratorn råder alla som skall göra denna operation och prata med en kurator eftetåt tur att man är singel annars hade jag väl dumpat killen om jag haft det. känns så jobbigt just nu. vet att allt kommer bli så mycket bättre ju längre man hållt på men flytande vätska en vecka till usch. förhoppningsviss så går nästa vecka snabbt förbi är sjukskriven i två veckor till och sen skall jag börja skolan hade jag tänkt kan inte sitta hemma för länge då kommer jag må ännu mer dåligt.

dag 2

ja i går operarades jag . mådde väldigt bra att hade inte särskilt ont när jag vaknade. fick veta nu att man skall äta som vanligt nu efter det är viktigt att ta åt sig så mycket fett och så. skall upp till sköterskan och till dietisten och snacka lite får se om jag blir kvar i kväll eller om jag åker till faster. ungarna frågade efter mig i går haha. skall bli skönt på torsdag när jag åker hem

i morgon dagen D

usch har darrat i en vecka med händerna och mått sådär. men i morgon vitti så händer det kommer nog slappna av när man ligger på operations bordet hoppas jag får sovit något i natt är jätte trött men ligger vissa nätter sömn lös vet inte vad detta beror på har testat allt. man blir lite trött på detta. hoppas detta släpper när man kan börja komma igång och hårdträna.

sitter nu hos faster och dom ser på ballar av stål skrattar så gott haha. bra att få lite underhållning.

kvart över sju kommer min taxi utanför och hämtar mig, så man hinner vara där i tid skönt att man får tillbaka pengar som jag lägger ut för mina resor så skönt betalar bara en liten summa själv :)


1dag

ja på måndag är det dax fan vad det går fort nu. skall snart ner och möta en sysling och vänta på att sarah slutar jobba :)

3 dagar

ja man håller på med nedräkningen börjar bli mer nervös än innan blir skönt när man har kommit till Sarah och landat. ställde klockan på elva men vaknade vid åtta och kunde inte somna om igen :/ nu har jag diskat en maskin bytt på mina marsvin i buren. skall ta och duscha och ta katt lådan  och ta ut soporna innan jag kan slappna av. är trött men kan inte somna blää mamma hade inte heller sovit så bra i natt med orolig tror det hade vart bättre för henne att följa med men nu kunde hon inte det önskade att det var i gbg för då hade man haft hela familjen. men jag är väldigt glad över att få operationen på sophiahemmet med.

skall ladda på mitt tre kontant kort till dator när jag sitter på första tåget.

 

nej nu skall jag göra lite nytta känner jag är rastlös och mår sådär


jaha

ja då är det fyra dagar kvar . vaknade i morse mådde relativt bra. gick till carro och vi åkte ut till torp med hennes syster och hade kul jobbet ringde på vägen ut och ville att jag skulle jobba natten. och jag tackade ja tänkte bra med lite extra pengar men en stund senare började jag inte må så bra och ville bara spy. kom hem spydde tre gånger och fick tag i chefen innan tog jag tempen och upptäkte att jag hade feber på kuppen. kul fick skippa jobbet vågade inte gå dit när man spytt och är hundra så är det när man är usk då måste man kunna lyfta och göra saker. mamma tror det är för att jag åker i morgon som jag inte mår bra och det kan jag hålla med om vill att alla tåg skall komma fram i tid skall ringa tidpunkten i morgon och kolla så tågen kommer in i tid så man inte missar stockholm tåget får inte hända.

usch man har vart konstigt hela veckan vart yr håller på att suksesivt minska min medicin dos på trypazol för jag vill hälst bli av med den efter operationen för jag tror att huvudvärken släpper med denna operation när man går ner i vikt dessa tabletter gör inte ett skvatt men de har ökat dem från 1 till fyra så man kan inte bara sluta man får trappa ner så för missade en dag och då var jag alldeles yr hela dagen. är så spänd på alla mediciner jag måste hämta ut efteråt måste ju ha pengar till alla dessa.

 

nej nu skall jag ta det lite lugnt skall packa klart i kväll och måste byta på mina söta små husdjur.

håller ju på att läser twillihgt och kan inte sluta läsa är som trollbunden skall ta och låna nästa bok redan nu skall ju vara sjukskriven och då kommer man ju snabbt läsa ut den :P


3 dagar

ja om 3 dagar åker jag till södertälje skall umgås med min sysling över helgen innan jag läggs in på operation har bokat hem biljett nu vill ju hem direkt och det var lite stojigt att bo hos faster efteråt så jag är där i ungefär 2 dagar. skall bli skönt att åka hem fort man återhämtar sig bättre när man är hemma :) blir en 4 timmars lång resa och kanske smärtsam men har valt 1 klass för att jag är nyopererad så jag inte behöver trängas.

i morgon skall jag ta och plugga måste börja med tentan och sen på eftermiddagen skall jag och min bror och mor fira pappa som igentligen fyller den 16 mars men då är jag inte hemma och då har min mor och bror firat honom. han kommer direkt efter jobbet får se om lillsyrran och hennes mamma kommer med i såfall kan de ju åka med pappa hem igen. blir så när pappa bor i en annan kommun än mej , brorsan och vår mamma. tur att lilla syster har tillgång till både pappa och mamma i samma kvarter och kommun. i dag har jag varit hos eva och både bakat och städat åt henne. roligt att baka roligare än att äta nästan :P haha

har haft uppe mina två marsvin i dag de är lika livliga som vanligt de vill inte att man skall ta upp dem men jag vill ju att de skall bli vana att bli upplockade. tänk att min lilla plutt blir 1 år i år lilla olivia min goa albino marsvin :D Gaia blir 3 i år hon har vart hos oss i ungefär en månad är det så hon är inte jätte van med att bli upplockad de var på lös drift och nu sitter de i bur tyvärr har inte tillgång till att ha dem lösa när man bor i lägenhet.

nej nu skall jag se på tv  skall stänga av dator och krypa ner under täcket och mysa lite med min ena katt


1 vecka

ja om en vecka skall jag operas börjar bli nervöst och när de håller på att ställa in vissa tåg man vill ju att det skall gå tåg innan jag skall infinna mig i stockholm åker jag en sväng till södertälje för att ha lite kul och umgås med min syssling när jag ändå har chansen och är i närheten. sen får jag se när jag kan ta mig tillbaka till uddevalla. vill ju hem så fort som möjligt men man får infinna sig i detta har planerat de sista dagarna med enbart soppor kan inte fatta att jag gått ner 6 kilo på en månad vill ner 3 till innan operationen då är min lever mycket mindre och det är lättare att operera mig med mindre komplikationer. vet att man kommer ha jävligt ont efter men det är det värt när man är 22 år och överviktig när min våg gick upp till 109 kilo brast det för mig varför kunde jag inte gå ner i vikt själv utan operation men denna var sista utvägen till ett liv med mindre smärta och roligare saker man kan göra. som att kunna hoppa upp på min tindra utan att nästan åka av haha. kunna ha andra kläder än jag kunde innan. men samtidigt är man rädd för att det skall hända något under operationen men det tror jag inte blir andra tithålls kirurgin på två månader.

nu börjar nedräkningen för dagen med det stora D


RSS 2.0