varför

sitter man här kan man aldrig bli av med denna känsla är olyckligt kär kul när man vet att den personen skaffat flickvän när de hände tänkte jag nu kan jag kanske sluta ha känslor för honom men icke usch. kalas på lördag och gissa vem som skulle komma dit om inte han det blir att supa sig under bordet ordentligt. varför kan man inte hitta en kille som är bra för en så man blir lycklig :) sen på kvällen blir det krogen för mig och Emelie :D skall bli kul var ett tag sedan nu.

bara en och en halv vecka kvar nu sen blir det stockholm nästa skall bli skönt att komma bort några dagar från stan och ha lite annat att tänka på. skall bo under visstelsen hos faster och dem. och på måndagen då jag skall åka hem blir det en sväng till södertälje för en snabb vissit hos min älskade sysling Sarah saknat henne även om det inte var så länge sedan vi sågs.

 

dumma foten har börjat göra ont igen trevligt har vart lite av och till i ca ett år men i fredags råkade jag trampa snett och då bestämde sig foten i dag att jag skulle ha ont blir ett läkarbesök så man kan få reda på om ledbanden snart kan läka eller få något smärtstillanden när attackerna konmer.

nej nu blir det sängen

over and out


äntligen

i dag fick jag äntligen mitt livs chans jag satt i telefon i morse för att få en tid i år att operera min mage som jag måste för att kunna gå ner i vikt och bli av med massa problem som är med det. och jag ringde sofiahemmet i stockholm och fick en tid den 4 februari för konsulation då släpptes en sten från mitt hjärta äntligen mitt livs kamp skall sluta innan sommaren och jag skall kunna börja ett hälso samt liv utan den övervikt som hotar att bli mitt livs död. har väntat snart ett år på att få tid till göteborg så hörde jag om vårdgaranti valfrihet och ringde dem i morse och jag skulle själv ringa det sjukhus som jag ville till och valde sofiahemmet. den 4 februari åker jag till stockholm ett steg närmare det liv jag vill leva. men man kan fortfarande inte fatta att detta är sant<3

 

i dag var första dagen i skolan tillbaka efter sjukskrivningen fick gå hem efter halva lektionen kunde inte hantera smärtan mer .

over and out


söndag

ja i dag är det söndag gud vad veckorna går fort. ja i dag är den första dagen på länge jag vaknat upp med nästan ingen smärta alls i magen var så skönt. i går var jag med Emelie vi åkte ut en sväng till torp och sen hade vi film mys :)

i morgon är det skola igen nu är sjukskrivningen över, då är det dax att sätta sig i skolbänken igen nu börjar nya kurser.

sitter och försöker hitta olika kliniker som gör såna där magoperationer står i kö på salgranska men vill gärna bli så skönt att ha gjort det innan sommaren.

i dag blir det en slappar dag med massa filmer och mys i sängen


saknad

ja vissa dagar saknar jag bubben mer än andra den andra februari är det ett år sedan han lämnade oss. tur man har alla sina minnen kvar. min lille rymling han rymde så ofta under åren han var här.

kommer alltid att älska dej


ny opererad

ja i går fick man äntligen komma hem från näl operationen gick bra i fredags men det är jobbigt att återhämta sig är trött och får inte göra så mycket hemma och det är så jobbigt vill ju hålla på som vanligt men det kommer väl nästa vecka blir bara bättre och bättre som tur är. synd bara att skolan bli lidande har tenta i morgon och på lördag får hålla tummarna att jag kan göra tentan på lördag men det är inte säkert vågar inte göra så mycket än. ena stunden fryser man andra är man jätte varm kan inte ha kläderna så som de skall för de ligger i mot och skaver på såren hade en kudde framför magen när man åkte hem från näl mycket man skall tänka på nu när man är ny opererad bla bla :P

 

humorn har man i allafall kvar

over and out


ååå äntligen

på måndag kommer Greta in till stan så vi skall fika innan hon åker tillbaka till gbg. vi skall ha det mysigt och sen den 15 ca skall jag åka upp och träffa henne i gbg och ha en heldag det skall bli så skoj

Lördag

ja i dag är det lördag vad veckorna går fort nu är vi redan inne i 2010.

i dag står det pluggdag på schemat har redovisning på fredag usch sen är det två tentor i samma vecka blää får hålla tummarna att jag inte kuggar en gång till nu skall jag fan vara ännu mer laddad och vara duktig att läsa sammanfattningarna i slutet av varje kapitel nu skall jag gå in och vinna.

i dag skall jag göra ordning mina naglar med behövs

gårdagen var jobbig . jobbade och direkt när vi delat upp rummen gå en av mina tanter och faller stackars henne inte kul. sen var man ju inte helt hundra heller. men men denna dag har det snöat massor kunde knappt gå ut så mycket snö var det vi var duktiga och gick ut och skrapa men hade snö ända upp till knäna kallt var det men då har man vart ute i allafall

over and out ( härmar bästisen med detta) <3


RSS 2.0