fakta

ja i dag träffade jag tre av mina nya klasskamrater för grupparbete. jag fick uppgiften att kolla hur WHO hjälper folk inom vården och gör den bättre hittade en hel del fakta hoppas jag får ut något av det jag hittat. i morgon bär det av till landet med Emma hon skall följa med ut och rida :D skall bli så skoj första gången vi rider tillsammans och hon har inte ridit gymt mycket innan heller :) blir en lektion innan hon får hoppa upp på min älskade Tindra så skall jag rida brorsans älskling Thea kommer bli full fart heta hästar vi har just nu haha tävlar riktigt mot varandra hela tiden. så otroligt roligt är det.

i morgon innan vi skall till landet så skall jag gå in till stan och besöka min pantertant Eva bara den ena är där i morgon av everna XD haha och bjuda henne på morotskaka som hon längtat efter hihi.

maten är i ugnen blir taco paj i dag mumma var ett tag sedan

väger nu 82,2 kilo :D snart nere på 80 mitt mål nästa mål blir 70 skall börja träna mer nu måste ta tag på detta vart för mycket inlagd på näl för att orka med att träna blir träna i helgen när man är på landet mycket promenader får se om jag kan få sprungit något inte alltid mitt knä är sopas bra att jag klarar av att springa hade vart så härligt att bara kunna springa en runda skulle kunna ha med mig Thea haha hon har så mycket kondis i bland så det är inte sant hon och Tindra är mina änglar. Unni är oxå go men hon är lite grinig nu för tiden när ingen gör något med henne får se om vi kan få igång henne i helgen. har en fjäde dam med Uva Unnis lillasyster skulle träna henne men vi ger upp hon är för gammal för att göra något med bara 2 tror jag men aldrig ledd funkar inte skall träna lite i helgen får se om det går eller inte.

RSS 2.0